رييس‌جمهور مساجد و نماز جمعه را پايگاه اصلي سازماندهي سياسي و اجتماعي در اسلام دانست و تصريح کرد: نظام و جامعه اسلامي با الگوي تحزب غربي به پيش نمي‌رود و هيچ تشکل و سازماني کارآيي مساجد را ندارد.

دکتر محمود احمدي‌نژاد پيش از ظهر چهارشنبه در ششمين همايش گراميداشت هفته جهاني مساجد با بيان اين که مساجد مردمي‌ترين و مترقي‌ترين کانون سازماندهي در دنياست، اظهار کرد: زيباتر، مردمي‌تر، پايدارتر و ريشه‌دارتر از اين نوع سازماندهي در طول تاريخ نه تعريف و نه ايجاد شده است.

رييس‌جمهور با اشاره به اين که مساجد پس از پيروزي انقلاب اسلامي در حال پيدا کردن جايگاه خود در مناسبات اجتماعي و سياسي هستند، گفت: البته هنوز با نقش حقيقي مسجد فاصله زيادي داريم. دولت نهم توجه ويژه‌اي به مساجد داشته و دارد .

دکتر احمدي‌نژاد در بخش ديگري از سخنانش صهيونيسم را ستون فقرات ام‌الفسادها و پرچمداران فساد در دوران کنوني دانست و گفت: صهيونيسم پيچيده‌ترين طراحي سياسي و اجتماعي است که تا الان اتفاق افتاده است.

رييس‌جمهور با اشاره به مخالفت‌هايي که با طرح موضوع هولوکاست اتفاق افتاد، تصريح کرد: به اذعان نويسنده‌هاي غربي، دفاع از هولوکاست دفاع از موجوديت صهيونيست‌هاست .

وي خاطرنشان کرد: گرچه تعداد صهيونيست‌هايي که اوضاع را مديريت مي‌کنند چندان زياد نيستند اما به گونه‌اي پيچيده عمل مي کنند که وقتي از صهيونيست‌ها صحبت مي‌شود، همه جامعه جهاني را مخاطب اين سخنان مي‌پندارند و حتي چنين تبليغ شده است که گويا همه مردم آمريکا طرفدار صهيونيست‌ها هستند؛ ولي اگر همين امروز در آمريکا رفراندوم برگزار و نظر آنها درباره صهيونيست‌ها پرسيده شود نتايج چيز ديگري را نشان خواهد داد.

رييس‌جمهور تاکيد کرد: صهيونيست‌ها در حالي که منزوي‌ترين گروه در دنيا هستند، ديگران را با تبليغات رسانه‌اي پيچيده ، منزوي نشان مي‌دهند.

به گزارش ايسنا وي تصريح کرد: به فضل الهي دوران صهيونيست‌ها به پايان رسيده است و به سران اروپايي و آمريکايي نيز نصيحت مي‌کنيم که تسليم صهيونيست‌ها نباشند و اگر به پشتيباني آنان دل خوش کنند، متضرر خواهند شد؛ البته در بين سران آمريکا و اروپايي نيز درباره موجوديت صهيونيسم ترديد جدي ايجاد شده و ان‌شاءالله به زودي شاهد برچيده شدن اين جرثومه فساد در منطقه باشيم.

دکتر احمدي‌نژاد خاطرنشان کرد: صهيونيسم فلسفه وجودي خود را از دست داده است؛ چرا که براي تجاوز ، اشغال و برآورده کردن آرزوي اشغال سرزمين‌هاي نيل تا فرات ايجاد شده بود؛ اما امروز براي حفظ موجوديت خود مجبور است اطراف خود را ديوار بکشد.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش به برخي دستاوردهاي دولت نهم اشاره کرد و با قدرداني از کساني که پس از پيروزي انقلاب اسلامي براي آباداني کشور زحمت کشيده‌اند، گفت: دولت نهم، دولت کار است و وقت خود را با پاسخ دادن به موج سازي‌هاي سياسي تلف نمي‌کند.

وي در ادامه با مقايسه برخي از اقدامات دولت با دوران دولت‌هاي پيشين، تصريح کرد: به عنوان نمونه، ميزان ايجاد نيروگاه و افزايش ظرفيت توليد برق در سال 76 تا 83 مجموعاً 14 هزار و 386 مگاوات بود و اين افزايش از 84 تا 87 يعني در سه سال اخير 14 هزار و 691 مگاوات شده است؛ يعني بيش از 8 سال قبل به ظرفيت توليد برق کشور اضافه شده است و اين ميزان از سال 68 تا 75 نيز حدود 8739 مگا وات بوده است. از سوي ديگر توليد فولاد که در طول 50 سال تا 10.5 ميليون تن رسيده بود، در سه سال گذشته به 15.5 ميليون تن افزايش پيدا کرده است. همچنين زماني که دولت را تحويل گرفتيم توليد سيمان 36 ميليون تن بود و امروز به رقم افتخار آميز 58 ميليون تن رسيده است.

رييس‌جمهور گفت: عملکرد دولت نهم در بخش‌هاي مختلف نيز همين ميزان و نسبت را داراست و نشان‌دهنده اين است که در دولت نهم با وجود سنگين‌ترين هجمه‌ها عليه دولت ، شاهد شکوفايي‌هاي چشم‌گيري بوده‌ايم؛ البته ما خودمان را بدهکار مردم و نظام مي‌دانيم.

انتهای پیام/

کد خبر 1387053040